Servisne informacije 17.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 17.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježene su dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Zvorniku i Vilčevićima, opština Osmaci.

U istom periodu nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Bratunac danas će od 08 do 16 časova biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Gornji Potočari“ te će bez struje biti Potočari, Lehovići, Milačevići, Dubova, Pale, Šušnjari i Borkovići.

Na području RJ Vlasenica, danas će se raditi na stavljanju u pogon daljinski upravljivih rastavljača na dalekovodima „SŠC“, „Vlasenica“ i „Šekovići“ te će od 10 do 10:30 časova i od 12:20 do 13 časova bez električne energije biti Toplik, benzinska stanica, SŠC, Boksit, Dom kulture, robna kuća, Adelite, apoteka i bolnica, od 10 do 13 časova Luke i Podbirač, a od 13 do 16 časova Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Stolar, Bukprom , Drinjača, Mrkojević Polje, Jevtići, Jasen, Luke, Klještani, Dole, Brda i Trnovo te Gornji Zalukovik, Tugovo, Kozija Ravan, vodovod, Jezero i Cvijetanj.

Na području RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima i na njima nema ostataka snijega ni leda.

(infobirac.net)

FOTO: Glavna ulica u Zvorniku, infobirac.net