Servisne informacije 16.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 16.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Bratuncu, dva narušavanja javnog reda i mira u Branjevu i tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Srednjem Šepku, Sopotniku i Karakaju.  

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju požara na objektu sušare u Branjevu. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će od 08 do 14 časova biti izvedeni radovi na zamjeni brojila na trafostanicama „Kučić kula“ i „Mrakodol“ te će bez struje biti područja kompletnih trafostanica.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima i na njima nema ostataka snijega ni leda.

Na putnim pravcima Šepak-Zvornik-Vlasenica, Bratunac 3-Drinjača, Konjević Polje-Sekalni, Zeleni Jadar-Bratunac i Caparde-Karakaj ima mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -3 ºC u Zelenom Jadru (opština Bratunac) do 0 ºC u Zvorniku.

(infobirac.net)

FOTO: Vatrogasci tokom intervencije – ilustracija, infobirac.net