Servisne informacije 15.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 15.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu te jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku, u mjestu Divič, u kojoj je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima i na njima nema ostataka snijega ni leda.

Na putnim pravcima Šepak-Zvornik-Vlasenica, Bratunac 3-Drinjača, Konjević Polje-Sekalni, Zeleni Jadar-Bratunac i Caparde-Karakaj ima mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -2 ºC u Lukama (opština Vlasenica) do 2 ºC u Konjević Polju.

(infobirac.net)

FOTO: Magla na putu, infobirac.net