Servisne informacije 13.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 13.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Bratuncu.

U istom periodu, nije bilo narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođeno je pet beba, tri djevojčice i dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođene su dvije djevojčice, bliznakinje. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na zamjeni brojila na trafostanici „Drina plast – Tomanići“ te će u periodu od 08 do 14 časova bez električne energije biti kompletna trafostanica.

Radovi će se izvoditi i na zamjeni brojila na trafostanici „Durakovići“ pa će od 08 do 14 časova bez struje biti kompletna trafostanica.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Kravica“ te će u periodu od 07:30 do 07:45 časova bez struje biti Kravica, Konjević Polje i Glogova.

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi na zamjeni stubova na dalekovodu „Šekovići“ pa će od 09 do 12 časova bez električne energije biti svi kupci koji se napaju sa TP Tugovo 1, Tugovo 2, Gornji Zalukovik, TP Tišča 1, Tišča 2, a od 11:30 do 12 časova svi kupci koji se napajaju sa TP Rača, Dragasevac 2, Mišari 1, Mišari 2, Garići Đurići, Grabvovica, Drgaševac 1, Simići 1, Simići 2, Simići 3, Stevanovići, Simanići, Stolar, Bukomprom 2, Drinjača, Mrkojević Polje, Jevtići, Jasen, Luke, Klještani, Dole, Brda, Trnovo, Kozja ravan, Vodovod, Jezero i Cvijetanj. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim i mjestimično mokrim kolovozima i na njima nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -1 ºC na prevoju Han Pogled do 2 ºC u Zvorniku.

(infobirac.net)

FOTO: Bebe u porodilištu, arhiv