Servisne informacije 12.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 12.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa desila se saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Vlasenici, a jedno lice u Bratuncu je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U istom periodu, nije bilo narušavanja javnog reda i mira niti krivičnih djela. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođen je jedan dječak. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na trafostanici „Čelopek I“ te će u periodu od 10 do 11 časova bez električne energije biti izlaz prema Galićima.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Durakovići“ pa će od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Petkovcima. U periodu od 08 do 14 časova izvodiće se radovi na trafostanicama „Beksuja“ i „Gornji Križevići“ te će u ovom periodu bez struje biti kompletne trafostanice.

Na području RJ Brarunac danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Polom“ pa će u periodu od 08 do 14 časova bez struje biti Dubravice i Polom.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu „Jelah“ te će od 14 do 16 časova bez električne energije biti Pobrđe i Voljavica. Zbog radova na dalekovodu „Žlijebac“ u periodu od 11 do 12:30 časova bez struje će biti Petriča, Žlijebac, Vatljevići, Vranjkovina, Kutiješi, Boljevići, Jagodnja, Joševa i Bradići.

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Han Pijesak na trafostanici „Džimrije“ pa će od 09 do 12 časova bez električne energije biti Džimrije.   

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim i mjestimično mokrim kolovozima.

Na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak, Konjević Polje-Skelani i Zeleni Jadar-Bratunac ima mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

Na putnim pravcima Šekovići-Kaštijelj i Milići-Skelani ima mjestmično raskvašenog snijega po kolovozu. Na ostalim putnim pravcima na kolovozima nema ostataka snijega ni leda. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -2 ºC na prevoju Han Pogled do 2 ºC u Zvorniku.

(infobirac.net)

FOTO: Radovi na mreži-ilustracija, arhiv