Servisne informacije 11.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela u Srebrenici. 

U istom periodu, nije bilo narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na dalekovodu „Kozluk“ te će u periodu od 09 do 15 časova bez električne energije biti dijelovi naselja Čelopek od mosta u Čelopeku ka Ulicama, naselje Ulice ka Čelopeku, Galići, Miloševići te dio naselja oko releja i igrališta.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Bukovik“ pa će od 10 do 11 časova bez struje biti izlaz prema Vidakovoj njivi. U istom periodu, bez struje će biti i izlaz prema Galićima zbog radova na trafostanici „Čeliopek I dom“.

Na području RJ Brarunac danas će biti izvedeni radovi u opštini Srebrenica na dalekovodu „Potočari-Srebrenica“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti Pećišta, Potočari Demirovići, Kalemci, Gostilj i Gniona.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Bratunac III“ te će od 08 do 12 časova bez električne energije biti  Vidovdanska i ulica Dositeja Obradovića.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima, a na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak,  Šekovići-Kaštijelj, Tišča-Donje Caparde i Milići-Skelani ima mjestmično raskvašenog snijega po kolovozu. Na ostalim putnim pravcima na kolovozima nema ostataka snijega ni leda. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -2 ºC na prevoju Han Pogled do 2 ºC u Zvorniku.

(infobirac.net)

FOTO: Raskvašen snijeg na putu-ilustracija, infobirac.net