Servisne informacije 10.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 10.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela, u Šekovićima, Zvorniku i Bratuncu, te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom u Tršiću i Roćeviću. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođena je jedna djevojčica. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Brarunac danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Sikirić“ te će u periodu od 08 do 16 časova bez struje biti Pirići i Podložnik.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu „Žlijebac“ te će od 11 do 12:30 bez električne energije biti Petriča, Žlijebac, Vatljevići, Vranjkovina, Kutješi, Boljevići, Jagodnja, Joševa i Bradići.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Han Pijesak, na dalekovodu „Zalukovik“ te će u periodu od 11 do 14 časova bez električne energije biti Vojna pošta Bogaz, vikend naselje, Čađavica, Han-Pogled, Igrišta, Kraljevo polje, B.S. Gašmal, Karaula, vodovod Kraljeva gora, Zagrađe i Deurići.

Na području RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima i na njima nema snijega ni leda.

Mjestimično gusta magla koja smanjuje vidljivost do 60 metara je prisutna na putnom pravcu Vlasenica-Luke, dok je na putevima Bratunac 3-Drinjača, Konjević Polje-Skelani i Tišča-Donje Caparde vidljivost zbog magle smanjena do 80 metara. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od 3 ºC na prevoju Han Pogled do 6 ºC u Zvorniku.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net