Servisne informacije 9.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 9.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Vlasenici te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Snagovu i Branjevu.

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Uzovnica-Novo selo“ te će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti Snagovo, Mehmedići, Maričići, Kosovača, Rašidov Han, Cerik i Perunika.

Na području RJ Brarunac danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Sikirić“ te će u periodu od 08 do 16 časova bez struje biti Bjelovac, Sikirić i Fakovići.

Radovi će se izvoditi i u opštini Srebrenica na dalekovodu „Potočari-Srebrenica“ te će od 09:30 do 12:30 bez električne energije biti TP Pećišta, Potočari, Demirovići, Kalemci, Gostilj i Gniona.

Na dalekovodu „Pripećak“ izvodiće se radovi od 08:30 do 16 časova kada će bez struje biti Luka, Krušev Do i Karićev Laz.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi na dalekovodu „Šekovići“ te će u periodu od 09 do 09:30 bez električne energije biti Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Stolar, Bukprom, Drinjača, Mrkojević Polje, Jevtići, Jasen, Luke, Klještani, Dole, Brda, Trnovo, Kozja Ravan, Vodovod, Jezero i Cvijetanj.

Zbog radova na dalekovodu „Zalukovik“ u periodu od 09:30 do 15 časova bez struje će biti Gornji Zalukovik i Tugovo.  

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim kolovozima.

Mjestimično gusta magla koja smanjuje vidljivost do 80 metara je prisutna na putnim pravcima Vlasenica-Luke, Bratunac 3-Drinjača, Konjević Polje-Skelani i Tišča-Donje Caparde. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od 0 ºC na prevoju Han Pogled do 3 ºC u Zvorniku.

(infobirac.net)

FOTO: Gradska kapija, infobirac.net