Servisne informacije 6.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 6.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Tršiću i Milićima, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Milićima.

U istom periodu, desile su se dvije saobraćajne nezgode, u Bratuncu, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i u Zvorniku, kada je pričinjena materijalna šteta.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na sanaciji niskonaponske mreže u opštini Osmaci na trafostanici „Osmaci-centar“ pa će bez struje biti izlaz prema Likama u periodu od 09 do 13 časova.

Na području RJ Bratunac, danas će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Žlijebac“ te će u periodu od 08 do 16 časova bez struje biti Vatljevići, Jagodnja i Joševa.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -4 ºC na prevoju Han Pogled do 1 ºC u Konjević Polju.

(infobirac.net)

FOTO: Zimska idila u Kamenici kod Zvornika, M. Jovanović