Servisne informacije 5.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 5.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, u Zvorniku, Bratuncu i Srebrenici.

U istom periodu nije bilo evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Cer“ pa će bez struje biti izlaz prema crkvi u periodu od 10 do 11 časova.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Seferovići“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti svi potrošači sa područja ove trafostanice.

Na području RJ Bratunac, danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Žlijebac“ te će u periodu od 08 do 16 časova bez struje biti Petriča, Žlijebac, Vatljevići, Vranjkovina, Kutiješi, Boljevići, Jagodnja, Joševa i Bradići.

U opštini Srebrenica biće izvedeni radovi na trafostanici „Potočari-selo“ te će u periodu od 09:30 do 14 časova bez struje biti Potočari.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim i mjestimično mokrim kolovozima i na njima nema snijega ni leda.

Na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak ima mjestimično guste magle koja smanjuje vidljivost do 80 metara dok na magistralnom putu Šepak-Zvornik-Vlasenica ima mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -7 ºC u Lukama (opština Vlasenica) do -2 ºC u Zvorniku.

(infobirac.net)

FOTO: Magla na putu, infobirac.net