OEBS i grad Zvornik nastavljaju uspješnu saradnju

ZVORNIK

OEBS i grad Zvornik nastavljaju uspješnu saradnju

Zoran Stevanović, gradonačelnik grada Zvornik primio je danas u nastupnu posjetu novoimenovanog šefa Misije OEBS-a u Bosni i Hercegovini ambasadorku Ketlin Kavalek. Na sastanku je razgovarano o projektima koje uspješno realizuju Gradska uprava grada Zvornik i Misija OEBS-a u BiH.

– Želim pohvaliti Gradsku upravu grada Zvornik zbog dobre dosadašnje saradnje, a posebno zbog doprinosa u promociji anti-korupcionih mehanizama na lokalnom nivou u Republici Srpskoj, kao i zbog napora koje ulažu zajedno sa OEBS-om da se mladi uključe u procese donošenja odluka – istakla je ambasadorka Kavalek.

– Zvornik je uvijek bio spreman da prihvati pozitivne inicijative koje imaju za cilj bolji i kvalitetniji suživot. Mi smo zajedno sa OEBS-om učestvovali u izradi različitih dokumenata. Cilj nam je bio da unaprijedimo naše okruženje u oblastima kao što su omladinski angažman, aktivniji rad udruženja i transparentniji rad lokalne administracije – rekao je gradonačelnik Stevanović.

Skupština grada Zvornik je na poslednjoj sjednici usvojila Akcioni plan za unapređenje društvene povezanosti, koji je izradila radna grupa uz podršku Misije OEBS-a u BiH.

infobirac.net