Zvorničani u humanitarnoj akciji „S ljubavlju hrabrim srcima“

ZVORNIK

Zvorničani u humanitarnoj akciji „S ljubavlju hrabrim srcima“

 

Humanitarna akcija „S ljubavlju hrabrim srcima“ pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović biće održana deseti put u njedelju, 22.12.2019. godine. Zahvaljujući ovoj akciji do sada je prikupljen novac za djecu oboljelu od malignih bolesti i dijabetesa, za djecu sa posebnim potrebama, sa rijetkim genetskim bolestima, te djecu sa poteškoćama u kretanju. Ove godine jedan od učesnika programa je i zvornički dječiji hor Doma omladine „Zvončići“.

 – Ponosni smo i počastvovani što smo ovogodišnji partneri predsjednice RS u humanitarnoj akciji „S ljubavlju hrabrim srcima“ od koje sav prihod ide za djecu sa posebnim potrebama. Napornim radom i intenzivnim probama se pripremamo za nastup u Banskom dvoru kako bismo zablistali na sceni i opravdali povjerenje koje nam je ukazano. Sve ovo ne bi bilo moguće da nemamo podršku i naše Gradske uprave Zvornik – istakla je Hristijana Sandić, horovođa.

Do 31.12.2019. godine otvoren je i humanitarni broj 1411. Ove godine prikupljena sredstva biće donirana za izgradnju dnevnih centara za djecu sa poteškoćama u razvoju u Banjaluci i Trebinju. Direktan prenos biće na RTRS od 17:00 časova u nedjelju, 22.12.2019. godine.

(Izvor: gradzvornik.org)