Servisne informacije 4.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 4.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva u Zvorniku i jedno u Bratuncu, te dva narušavanja javnog reda i mira, u Osmacima i Šekovićima.

U istom periodu, desile su se tri saobraćajne nezgode, u Bratuncu, kada su dva lica zadobila tjelesne povrede, te u Zvorniku i Karakaju, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na sanaciji priključka na trafostanici „Kučić kula“ pa će bez struje biti izlaz prema Lupićima u periodu od 9 do 10 časova.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Karakajsko polje“ te će u periodu od 11 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Željezničkoj stanici.

Na području RJ Bratunac, danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Žlijebac“ te će u periodu od 08 do 16 časova bez struje biti Petriča, Žlijebac, Vatljevići, Vranjkovina, Kutiješi, Boljevići, Jagodnja, Joševa i Bradići.

U opštini Srebrenica biće izvedeni radovi na dalekovodu „Potočari-Srebrenica“ te će u periodu od 09:30 do 12 časova bez struje biti TP Pećišta, Potočari, Demirovići, Kalemci, Gostilj i Gniona.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima i na njima nema snijega ni leda. Na putevima Vlasenica-Han Pijesak, Milići-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac i Tišča-Donje Caparde ima mjestimično guste magle koja smanjuje vidljivost do 80 metara.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -4 ºC na prevoju Han Pogled do 0 ºC u Zvorniku.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik 3.12.2019. godine, infobirac.net