Servisne informacije 3.12.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 3.12.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Zvorniku i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Zvorniku. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su oko 20 časova jednu intervenciju na gašanju automobila u mjestu Snagovo. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Kučić kula“ pa će bez struje biti kompletno područje Kučić Kule u periodu od 10 do 11 časova.

Na području RJ Bratunac, danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Žlijebac“ te će u periodu od 08 do 16 časova bez struje biti Petriča, Žlijebac, Vatljevići, Vranjkovina, Kutiješi, Boljevići, Jagodnja, Joševa i Bradići.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima. Na putevima Vlasenica-Han Pijesak, Milići-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac i Tišča-Donje Caparde ima snijega u visini od 0 do 3 cm, ali na njima nema leda. Na ostalim putnim pravcima u regiji Birač nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:30 časova, su se kretale u intervalu od -4 ºC na prevoju Han Pogled do 3 ºC u Drinjači i Bratuncu.

(infobirac.net)

FOTO: Snijeg u Zvorniku, infobirac.net