Servisne informacije 28.11.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 28.11.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je pet krivičnih djela, jedno u Zvorniku, a četiri u Vlasenici, od kojih tri krađe i jedan slučaj nasilja u porodici, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Šekovićima.

U istom periodu, desile su se četiri saobraćajne nezgode, od kojih tri sa materijalnom štetom, u Milićima, Tršiću i Zvorniku, a u nezgodi u Šekovićima dva lica su zadobila tjelesne povrede. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedni radovi na dalekovodu „Šekovići“ te će od 08 do 08:30 i od 17 do 17:30 časova bez struje biti Matkovac, Miličići prema Papraći, Sarići, Riđošići, Odžaci, Oškopice.

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi  na dalekovodima „Fagum“, „Šekovići“, „Fuk“, „Taševac“, „Vlasenica-Šekovići“, „Akmačići“ i „Vlasenica“ te će u periodu od 08 do 17 časova bez struje biti fabrika FOD, TP Šekovići 2 i 4 i Sučani 1, TP Taševac, Šekovići 1 i 3, TP Šekovići 6 i Lovničko Polje i TP Benzinska pumpa, Sučani 2, Tišča 3, Vrelo 1 i 2, Plazače, Tupinari, Jakovice 1 i 2, Srmica i Bjelašnica, a od 08 do 08:30 i od 17 do 17:30 časova kompletno područje opštine Šekovići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim kolovozima. 

Oprez se preporučuje na putnim pracima Bratunac 3-Drinjača i Konjević Polje-Skelani zbog mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara. 

(infobirac.net)

FOTO: Panorama Vlasenice, arhiv