Servisne informacije 26.11.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 26.11.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Zvorniku i Osmacima.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedni radovi na trafostanici „Tomanići“ te će od 11 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Hoči, kao i radovi na zamjeni brojila na trafostanici „Divič II“ te će bez električne energije od 08 do 14 časova biti područje Diviča.

Radovi će se izvoditi i na zamjeni brojila na trafostanici „Bukovik“, u periodu od 08 do 14 časova, sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Bukovik II“ te će izlaz prema centru biti bez struje u periodu od 09 do 13 časova. 

Na području RJ Bratunac, danas će biti izvedeni radovi na sanaciji mreže na trafostanici „Dubravice-stijena“ te će bez struje u periodu od 10 do 13 časova biti Dubravice.

Na području RJ Vlasenica biće izvedeni radovi na zamjeni transformatora na trafostanici „Dubnica“ te će u periodu od 09 do 13 časova bez električne energije biti Dubnica, Rajići, Buljevići, Neđeljišta, Korkutovići i Bećirovići.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Oprez se preporučuje na putnim pracima Vlasenica-Han Pijesak i Milići-Skelani zbog mjestimično vlažnog kolovoza i umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara. 

Zbog radova na rehabilitaciji puta Drinjača-Konjević Polje saobaraćaj se na ovom dijelu puta M19 reguliše uz pomoć semafora.

FOTO: Lijepo vrijeme „produžilo“ rad fontane, infobirac.net