Servisne informacije 25.11.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.11.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Zvorniku i Srebrenici, te dvije saobraćajne nezgode, u Čelopeku i Šepku, u kojima je pričinjena materijalna šteta. 

U istom periodu, jedno lice u Bratuncu je lišeno slobode do otrežnjenja, zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedni radovi na trafostanici „Zekići“ te će od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Šijakovićima, kao i radovi na trafostanici „Divič II“ te će bez električne energije od 08 do 14 časova biti područje Diviča.

Na području RJ Bratunac, danas će biti izvedeni radovi u opštini Srebrenica, na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Pripećak“, pa će u periodu od 08:30 do 16 časova bez struje biti Luka i Karićev Laz.

Na području opštine Bratunac, izvodiće se radovi na sanaciji mreže na trafostanici „Dubravice“ te će bez struje u periodu od 08 do 13 časova biti Dubravice.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Oprez se preporučuje na putnim pracima Vlasenica-Han Pijesak i Milići-Skelani zbog mjestimično vlažnog kolovoza i umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara. 

Zbog radova na rehabilitaciji puta Drinjača-Konjević Polje saobaraćaj se na ovom dijelu puta M19 reguliše uz pomoć semafora.

FOTO: Migranti u Karakaju, infobirac.net