Servisne informacije 20.11.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 20.11.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Bratuncu i Zvorniku. 

U istom periodu, nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Medicinski centar-Stari II“ te će periodu od 08 do 14 časova bez struje biti zgrada „Moskva“.

Radovi će se izvoditi i na tafostanicama „Striježevo“ i „Donja Kamenica“ te će od 09 do 14 časova bez električne energije biti svi potrošači koji se snadbijevaju strujom iz ovih trafostanica. 

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi na trafostanici „Pilana“ te će u periodu od 09:30 do 10:30 bez struje biti hladnjača „Insjeme“, kao i na trafostanici „Dubravice II“ pa će u periodu od 10 do 12:30 bez struje biti područje Dubravice. 

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima. Zbog radova na rehabilitaciji puta Drinjača-Konjević Polje saobaraćaj se na ovom dijelu puta M19 reguliše uz pomoć semafora.

FOTO: Zvornik, infobirac.net