Servisne informacije 18.11.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 18.11.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Pađinama te tri saobraćajne nezgode, u Zvorniku, kada su povrijeđena četiri lica, u Repovcu, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i Crnom vrhu, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na zamjeni srtujnih klema na priključcima na trafostanici „Križevići“ i „Seferovići“, kao i radovi na rasjeci rastinja na trafostanici „Močila“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez električne energije biti svi potrošači koji se snabdijevaju strujom iz ovih trafostanica.

Na području RJ Bratunac, danas će se izvoditi radovi u opštini Srebrenica, na trafostanici „Bolnica“, te će u periodu od 08:30 do 17 časova bez struje biti stambena zgrada „Soliter IV“.

Radovi će se izvoditi i na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Pripećak“ te će u periodu od 08:30 do 16 časova bez struje biti trafostanice „Luka“ i „Karićev laz“.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Zbog radova na rehabilitaciji puta Drinjača-Konjević Polje saobaraćaj se na ovom dijelu puta M19 reguliše uz pomoć semafora.

FOTO: Zvornik, infobirac.net