Servisne informacije 15.11.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 15.11.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela, u Šekovićima, Milićima i Osmacima, te dva narušavanja javnog reda i mira, u Gornjem Šepku i Zvorniku.

U istom periodu, desile su se tri saobraćajne nezgode, u Karakaju, Diviču i Srednjem Šepku, a u njima je pričinjena materijalna šteta.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođen je jedan dječak. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Radići“  te će bez električne energije od 09 do 14 časova biti izlaz prema Vidakovićima.

Radovi će se izvoditi i na trafostanicama „Karakajsko polje“, kada će bez struje biti izlaz prema Sanitaciji od 12 do 14 časova, i  „Meterize II“, kada će bez električne energije, od 09 do 12 časova, biti izlaz prema Vezionici.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Zbog radova na rehabilitaciji puta Drinjača-Konjević Polje saobaraćaj se na ovom dijelu puta M19 reguliše uz pomoć semafora. 

FOTO: Zvornik, infobirac.net