Servisne informacije 14.11.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 14.11.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je pet krivičnih djela, dva u Šekovićima, a po jedno u Tršiću, Milićima i Vlasenici, te tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Jardanu, Novoj Kasabi i Zvorniku. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Šekovići“  te će bez električne energije od 08 do 08:30 i od 17 do 17:30 časova biti Matkovac, Miličići prema Papraći, Sarići, Riđošići, Odžaci i Oškopice.

Na području RJ Vlasenica, danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Šekovići-Vlasenica“ te će u periodu od 08 do 08:30 i od 16:30 do 17 časova bez struje biti kompletno područje opštine Šekovići.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu „Fagum“ te če bez električne energije od 08 do 17 časova biti fabrika „Fod“.

Zbog radova na dalekovodima  Šekovići, Fuk, Taševac, Vlasenica i Akmačići od 08 do 17 časova bez električne energije biće Fabrika Milić Pelet, te trafostanice Šekovići 1,2,3,4,6, Lovničko polje, Sučani 1,2, Taševac, Benzinska pumpa, Javor, Čvorići, Dukići, Čanići, Mekići, Markovići, Žepinići, Akmačići, Kaštelj, Majdan, Lukići, Tišča 3, Vrelo 1,2, Tupinari, Plazače, Jakovice 1,2, Strmica i Bjelašnica.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima, a oprez se savjetuje na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak, preko prevoja Han Pogled, zbog mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

Zbog radova na rehabilitaciji puta Drinjača-Konjević Polje saobaraćaj se na ovom dijelu puta M19 reguliše uz pomoć semafora. 

FOTO: Magla na putu, arhiv