Servisne informacije 11.11.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.11.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Bratuncu, dva narušavanja javnog reda i mira, u Branjevu i Srebrenici, te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Tabani i Šarcima.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanicama „Striježevo“, „Sahanići“ i „Seferovići“  te će bez električne energije od 09 do 12 časova biti potrošači koji se snabdijevaju električnom energijom iz ovih trafostanica.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Zvornik II – škola“ pa će bez struje ovaj dio grada biti u periodu od 10 do 12 časova.

Na području RJ Bratunac, danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Socijalno“ te će u periodu od 08 do 09 časova bez struje biti dio Kosovske i ulica Srebreničkog partizanskog odreda.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Polom“ pa će od 09:30 do 14 časova bez struje biti područje Poloma.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Zbog radova na rehabilitaciji puta Drinjača-Konjević Polje saobaraćaj se na ovom dijelu puta M19 reguliše uz pomoć semafora. 

FOTO: Radovi na mostu, infobirac.net