Rukometaši poraženi u Trebinju, Vukojičić postigao 18 golova

OSTALI SPORTOVI

Rukometaši poraženi u Trebinju, Vukojičić postigao 18 golova

 

U 8. kolu Premijer lige BiH RK Leotar je pobijedio ekipu RK Drina iz Zvornika sa 34:30 (14:13). Ovo je četvrta pobjeda Trebinjaca, a gosti su i dalje bez bodova u najkvalitetnijem rukometnom rangu BiH.

Leotar je ušao ozbiljno u utakmicu i od početka imao prednost. Svi su mislili da će to biti rutinska pobjeda, ali domaći igrači nervirali su i gledaoce i sebe tokom svih 60. minuta.

Već u 6. minutu bilo je 4:1, a u 20. minutu 10:6. Međutim, kako se bližio kraj poluvremena gosti su polako smanjivali rezultat preko Vukojičića koji je u prvom poluvrfemenu dao 10 golova tako da su u 29. minutu izjednačili na 13:13.

U posljednjem napadu sviran je sedmerac kojeg je izveo Milićević i donio vođstvo svojoj ekipi te se sa 14:13 otišlo na odmor.

Loša igra nastavljena je i u drugom poluvremenu. U 57. minutu domaćin je poveo sa četiri gola razlike 32:28 tako da je na kraju rezultat bio 34:30.

Najbolji pojedinac na utakmici bio je Miljan Vukojičić iz gostujućeg kluba koji je postigao 18 golova i za njega domaći igrači nisu pronašli načina da ga zadrže.

RK Leotar: Savović, Veraja, Draganić 8, Orbović, Milićević 3, Nikolić 5, Milojević 6, Ninković 2, Radović, Bugarinović 2, Uljarević 2, Abramović, Janković 4, V. Kovač, D. Kovač, Srdanović 2. Trener: Darko Tavrić.

RK Drina: Govedarica, Hrustić 4, Spasojević 2, Todorović, Vukojičić 18, Marković, Vidaković 2, Stefanović, Đerić, Čvorić 1, Ivanović 2, Popović, Mijatović, Cvijić 1. Trener: Milan Nedeljković.

(Tekst i foto: trebinjelive.info)