Radni tim Tehnološkog fakulteta Zvornik boravio u Italiji

ZVORNIK

Radni tim Tehnološkog fakulteta Zvornik boravio u Italiji

dav

Radni tim Tehnološkog fakulteta Zvornik je u Riminiju, Italija, učestvovao na sastanaku rukovodnog tima ,,REINWASTE” projekta u okviru sajma zelenih tehnologija ,,Ekomondo” koji se održava u od 5. do 8. novembra.

sdr

Sajam je izvanredno poslovno sredstvo komunikacije te je obavezna aktivnost ,,REINWASTE” projekta bila prezentacija dosadašnjih rezultate i ostvarivanje razmjene ideja sa industrijom.

dav

U projektu učestvuju organizacije iz Španije, Francuske, Italije sa ciljem da se pozitivne prakse prenesu u Republiku Srpsku, Bosnu i Hercegovinu.

Ispred Tehnološkog fakulteta Zvornik Univerziteta u Istočnom Sarajevu u predstavljanju projekta učestvuju prof. dr Miladin Gligorić, doc. dr Dragan Vujadinović i mr Milan Vukić te su sa partnerima dogovorene buduće aktivnosti prenosa koje će Tehnološki fakultet izvršiti u narednom periodu.

sdr

,,Ekomondo” je sajam najefikasnijih tehnoloških rješenja u cilju pravilnog upravljanja, procjene i valorizacije otpada u svim njegovim oblicima te ukupnom efikasnošću tehnoloških procesa.

infobirac.net