Servisne informacije 28.10.2019.

ZVORNIK

Servisne informacije 28.10.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je pet krivičnih djela, po dva u Zvorniku i Šekovićima, i jedno u Bratuncu, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku.

U istom periodu, desila se jedna saobraćajna nezgoda u Šepku, kada je pričinjena manja materijalna šteta, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola  tri lica, u Zvorniku, Milićima i Bratuncu, su lišena slobode do otrežnjenja. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju strnjišta u Čelopeku. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra komapanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će, u periodu od 09 do 15 časova, biti izvedeni radovi na dalekovodima „Industrija III“, zbog čega će bez struje biti Palučci-Šćemlija te trafostanica „Relej Mlađevac“, i „Industrija I“ te će bez električne energije biti naselja Fagum, Đine i Lipovac do podvožnjaka.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi u opštini Srebrenica, na dalekovodu „Osmače“, te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti Ratkovići, Poznanovići, Potkorjen i Šubin.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a oprez se savjetuje zbog mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara na putnim pravcima Milići-Skelani, Konjević Polje-Skelani i Zeleni Jadar-Bratunac.

Zbog radova na rehabilitaciji puta Drinjača-Konjević Polje saobaraćaj se na ovom dijelu puta M19 reguliše uz pomoć semafora. 

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net