Servisne informacije 25.10.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.10.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Srebrenici i Bratuncu, jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu te tri saobraćajne nezgode, u Karakaju i Novoj Kasabi sa materijalnom štetom, dok je u nezgodi u Tršiću jedan pješak zadobio tjelesne povrede. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra komapanije „Boksit“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“ na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Sapna“ te će bez struje u periodu od 09 do 15 časova biti Durakovići, Klisa, Sjenokos, Đile, Kaludrani, Malešić, Androvići, G.Šetići, Vitinica i Jusići.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Divič II“ te će bez struje od 10 do 11 časova biti kompletno podrčuje koje se snabdijeva električnom energijom iz ove trafostanice. 

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a zbog radova na rehabilitaciji puta Drinjača-Konjević Polje saobaraćaj se na ovom dijelu puta M19 reguliše uz pomoć semafora. 

(infobirac.net)

FOTO: Pogled na zvornički hram sa mosta, infobirac.net