Servisne informacije 22.10.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 22.10.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su četiri krivična djela, dva u Kozluku, a po jedno u Zvorniku i Milićima, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Milićima. 

U istom periodu, nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra komapanije „Boksit“ rođena je takođe jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“ na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Šekovići“ te će bez struje u periodu od 08 do 08:30 i od 17 do 17:30 biti dijelovi Osmaka, odnosno Matkovac, Miličići prema Papraći, Sarići, Riđošići, Odžaci i Oškopice.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Fetija“ te će u periodu od 09 do 10 časova bez struje biti izlaz prema robnoj kući.

Od 09 do 12 časova izvodiće se radovi na trafostanici „Jasenica III“, od 11 do 12 časova na trafostanici „Jošanica stara“, izlaz prema „Vidikovcu“, a od 10 do 12 časova bez struje će biti svi potrošači sa trafostanice „Kitovnice-Jerkići“ zbog izmještanja mjernog mjesta. 

Na području RJ Vlasenica radovi će se izvoditi na dalekovodu „Šekovići“ te će bez struje biti Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Stolar, Drinjača, Bukprom, Mrkojević Polje, Jevtići, Jasen, Luke, Klještani, Dole, Brda, Trnovo, Vrelo, Plazače, Jakovice i Tupinar u periodu od 10 do 13 časova.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu „Pjenovac“ te će u periodu od 14 do 17 časova bez struje biti Trešnjevac, Ruljići, Berkovina, Ravanjsko, Kape, Nevačka, Rubinići, Mrkov, Podkozlovača, Nerići, Japaga i G. Babine. 

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a oprez se savjetuje zbog mjestične magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, TOGZ