Servisne informacije 21.10.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 21.10.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Osmacima i Vlasenici te dva narušavanja javnog reda i mira, u Bratuncu i Vlasenici.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.  

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra komapanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“ na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Šekovići“ te će bez struje u periodu od 08 do 08:30 i od 18 do 18:30 biti dijelovi Osmaka, odnosno Matkovac, Miličići prema Papraći, Sarići, Riđošići, Odžaci i Oškopice.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu „Sapna“ te će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti Durakovići, Klisa, Sjenokos, Đile, Kaludrani, Malešić, Androvići, G.Šetići i Jusići.

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi na području opštine Srebrenica, odnosno na dalekovodu „Osmače“ te će bez električne energije od 10 do 13 časova biti Ratkovići, Poznanovići, Potkorjen i Šubin.

Na području RJ Vlasenica radovi će se izvoditi na dalekovodu „Vlasenica“ te će bez struje biti kompletno područje Šekovića u periodu od 08 do 08:30 i od 16 do 16:30.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

(infobirac.net)

FOTO: Glavna ulica u Zvorniku noću, R. Pelemiš