Brojne aktivnosti u okviru „Dječije nedjelje“ u vrtiću „Neven“ kompanije „Alumina“

MA Izdvojena ZVORNIK

Brojne aktivnosti u okviru „Dječije nedjelje“ u vrtiću „Neven“ kompanije „Alumina“

 

U okviru obilježavanja „Dječije nedjelje“, u vrtiću „Neven“,  kompanije „Alumina“, organizovano je, tokom ove sedmice, niz  različitih aktivnosti. U ponedjeljak, 7. oktobra, upriličen je sportski dan, kada su se mališani takmičili u raznim igrama, a pritom poslali i važne poruke o dječijim pravima.

U utorak su gostovali članovi pozorištanca „Maslačak“ iz Bijeljine te su mališani imali druženje sa Mašom i medom.

U srijedu su održane likovne radionice dok je dan za male naučnike i mamu laboranta organizovan u četvrtak, kada su mališani bili u prilici da vide različite eksperimente koje je, na način prilagođen najmlađima,  demonstrirala inženjer u Centralnoj laboratoriji Verica Marinković.

 Petak je rezervisan za maskenbal, kada su svoje kreacije mališani iz vrtića „Neven“ pokazali  u šetnji do platoa fabrike.

Završni dan Dječije nedelje biće održan u ponedjeljak, 14. oktobra, kada će biti organizovana izložba dječijih radova sa likovnog i literarnog konkursa na temu „Moj najbolji drug“.

 

Tada  će biti  organizovana i dodjela nagrada, nakon čega će uslijediti druženje i prigodan program za prisutne roditelje i djecu.

(Služba za odnose sa javnošću kompanije „Alumina“)