Gradonačelnik Zvornika obradovao poklonima mališane iz vrtića

MA Izdvojena ZVORNIK

Gradonačelnik Zvornika obradovao poklonima mališane iz vrtića

 

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović posjetio je, u okviru Dječije nedjelje, Dječiji vrtić „Naša radost“ i tom prilikom mališanima i vaspitačima uručio didaktički materijal i igračke. On je mališanima poželio da se lijepo igraju i druže, dodavši da je uvijek dobro doći u ovu predškolsku ustanovu.

 

 

 – Dječija nedjelja traje i red je da na različite načine podržimo naše mališane u njihovoj nedjelji. Uvijek je dobro doći u vrtić, uvijek je dobro sresti se sa najmlađim Zvorničanima, sa našom budućnošću, uvijek je dobro sresti osoblje ove ustanove koje sve čini da ovo bude uzorna ustanova u cijeloj regiji. Znate da smo posljednjim ulaganjem kada smo izgradili objekat za proširenje kapaciteta vrtića obezbijedili da nemamo više listu čekanja, znate da uvijek podržavamo sve aktivnosti koje se tiču mladih Zvorničana, od izdvajanja sredstava za sufinansiranje vantjelesne oplodnje, pa do stipendiranja naših studenata. U okviru naše populacione politike koja je usvojena prije desetak godina činimo sve da svi uzrasti naših mladih sugrađana dobiju podršku i pomoć Gradske uprave – rekao je Stevanović.

 


Današnja posjeta upriličena je u okviru Dječije nedjelje početkom koje je gradonačelnik simbolično predao Кljuč grada i dužnosti mališanima vrtića tako da u njihovoj nedjelji oni imaju „vlast“ u gradu. Gradonačelnik je iskoristio priliku da sa malim „gradonačelnikom“ Damjanom Đurićem malo porazgovara i da se upozna kako funkcioniše njegova lokalna vlast.

 


Direktor vrtića Vukomir Stanković podsjetio je da Gradska uprava svake godine izdvaja sredstva kako bi u ovoj ustanovi obnovili didaktička sredstva i igračke, te je tako i ove godine.
 – Ovo će dobro poslužiti i vaspitačima i djeci da sprovedu predviđeni plan i program. Igračke su vrijedne i kvalitetne i što je najvažnije bez štetnih sastojaka. Želim se zahvaliti gradonačelniku, ne samo ovaj put, neko za svaki put, jer ima zaista veliko razumijevanje za ovu ustanovu i djecu i uvijek nam pruža podršku – kaže Stanković.

 

 
Vrijednost didaktičkog materijala i igračaka je 2.500 КM, a sredstva je obezbijedila Gradska uprava Zvornik.

(Za infobirac.net: S. Savić)