Drina bolja od Glasinca – het-trik Damjanovića

FUDBAL

Drina bolja od Glasinca – het-trik Damjanovića

 

U devetom kolu Druge lige, grupa Istok, Drina je rutinski slavila protiv ekipe Glasinac 2011 iz Sokoca sa 4:0. Do 25. minuta na terenu se nije ništa vrijedno događalo, a onda je Radovan Vasić ubacio upotrebljivu loptu u šesnaesterac gostiju, stvorila se gužva, a najbolje se snašao Spasojević i poslao loptu u mrežu Miloša Pajevića za vođstvo Zvorničana od 1:0.

U 34. minuti bilo je 2:0 za domaće. Aleksandar Ilić je ubacio loptu u šesnaeterac gostiju, Spasojević i Damjanović su se skoro sudarili u borbi za loptu, ali je ovaj posljednji ubacio loptu u gol golmana Pajevića.

I u nastavku je igrala samo Drina. U 53. minuti nakon greške gostujuće odbrane Marković je izbio sam pred golmana Pajevića, ali se spetljao i šansa je otišla u nepovrat. Onda su dobre prilike propustili Damjanović u 67. i 69. minutu i Alić u 72.

U 73. minutu bilo je 3:0 za Drinu. Pogriješio je veteran u gostujućoj ekipi Ognjen Kreštalica, a Damjanović lako postiže svoj drugi gol. Konačan rezultat 4:0, i najljepši gol na utakmici, postigao je Damjanović. On je u 76. minutu odlično poslužen od Alića te je iz prve lopte šutirao i savladao golmana gostiju.

             DRINA – GLASINAC 2011  4:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Spasojević u 24, 2:0 Damjanović u 34, 3:0 Damjanović u 73, 4:0 Damjanović u 76. Stadion: Drine u Zvorniku. Gledalaca: 150. Sudija: Aleksandar Ikonić (Bijeljina). Žuti kartoni: Mitrović, Vasić, Boričić (Drina), Kreštalica (Glasinac 2011).

DRINA: Todorović, Trifković (od 46. Pljevaljčić), Erić, Vasiljević, Ilić, Mitrović, Damjanović, Marković (od 64. Boričić), Jokić, Spasojević (od 64. Alić), Vasić. Trener: Mile Milanović.

GLASINAC 2011: M. Pajević, Ćosić (od 71. Deurić), Pejanović, P .Pajević, N. Lukić, B. Lukić, Krešalica, Lizdek (od 46. Gašević), Vujičić, Krsmanović. Trener: Momčilo Vujičić.

Igrač utakmice: Srđan Damjanović (Drina).

D.Gajić