Najava sportskog vikenda

FUDBAL OSTALI SPORTOVI ZVORNIK

Najava sportskog vikenda

U trećem kolu Premijer lige u rukometu Drina će nakon dva početna poraza od ekipa Maglaja i Gračanice  gostovati kod ekipe Goražda.

U prvom kolu prvenstva Republike Srpske za odbojkaše Drina će na svom terenu u subotu od 16 časova i 30 minuta ugostiti ekipu Jahorine sa Pala, dok će odbojkašice takođe u Zvorniku igrati u subotu u 14 časova  sa ekipom Radnika iz Bijeljine.

U devetom kolu Druge fudbalske lige Drina će u subotu od 15 časova i 30 minuta dočekati ekipu Glasinca 2011 sa Sokoca. Budućnost iz Pilice putuje u Rogaticu na utakmicu sa ekipom Mladosti. Fudbaleri Milića biće gosti ekipi Famosa iz Vojkovića.

Juniori i kadeti Drine će u okviru petog kola Omladinske lige igrati u gostima sa ekipom Janje.

U osmom kolu Regionalne lige grupa Istok, Podrinje će dočekati ekipu Ledinaca, a u lokalnom derbiju u Trnovici će domaća ekipa dočekati ekipu Tabanaca. Čelopek putuje u goste Mladosti iz Bogutova Sela, dok će Jedinstvo iz Roćevića biti gost ekipe Janje. U komšijskom derbiju u Šekovićima igraju OFK Šekovići i Vlasenica, dok će Bratstvo u Bratuncu dočekati Slobodu iz Donjih Zagona. U srebreničkom lokalnom derbiju Guber dočekuje Omladinac iz Potočara.

Parovi šestog kola Područne lige grupa Birač: Pecka – Birač, Jadar – Branjevo, Polet – Borac Osmaci, Jardan – Lokanj i Jasenica – Budućnost.

D.Gajić