Međunarodni fudbalski turnir ,,Young Boys Cup Zvornik” okupio 700 dečaka i devojčica

FUDBAL SPORT ZVORNIK

Međunarodni fudbalski turnir ,,Young Boys Cup Zvornik” okupio 700 dečaka i devojčica

Drugi međunarodni turnir ,,Young Boys Cup Zvornik” koji je za vikend održan na stadionu u Donjem Šepku okupio je više od 700 dečaka i devojčica. Na turniru su učestvovale 64 ekipe iz BiH i Srbije koje su bile podeljenje u šest starosnih kategorija rođenih od 2007. do 2012. godine. Organizator turnira bila je Škola fudbala Young Boys iz Zvornika, a sponzor turnira je bila Fabrika konditorskih proizvoda NellY iz Loznice.

U kategoriji ekipa rođenih 2007. godine prvo mesto je pripalo ekipi Zenita iz Bijeljine. Druga je bila ekipa AF Rađ iz Krupnja, a treća Drina iz Zvornika, dok je četvrto mesto pripalo ekipi Mladosti iz Patkovače.

U kategoriji ekipa rođenih 2008. godine poredak je bio sledeći: . 1. ŠF Ilićka Brčko 2. FK Jedinstvo Roćević 3. OFK Zenit Bijeljina 4. ŠF Young Boys Zvornik.

Kod igrača rođenih 2009. godine Guber iz Srebrenice je bio prvi, ŠF Respect iz Loznice druga, dok je FK Sloga 94 iz Bijeljine bila treća, a Mačva Šabac četvrta.

U kategoriji igrača 2010. godišta poredak je bio sledeći: 1. FK Rudar Ugljevik 2. Ofk Zenit Bijeljina 3. FK Ilićka Brčko 4. FK Miloš Obilić Novo Naselje Janja.

Kod 2011. godišta najuspešnija je bila ekipa ŠF Soocer Kids Bijeljina koja je u finalu savladala FK Pčelinjo iz Loznice. Treće mesto je pripalo domaćinu ŠF Young Boys iz Zvornika, a čevtrto ekipi FK Jedinstvo Mali Zvornik.

Kod najmlađih učesnika turnira rođenih 2012. i mlađih prvo mesto je pripalo Zenitu iz Bijeljine, drugo Drini iz Batara, dok je treća bila ekipa FK Loznica. Četvrto mesto je zauzela ekipa AF Full Time iz Zvornika.

Svi učesnici turnira su bili zadovoljni organizacijom, a organizatori turnira iz Škole fudbala Young Boys ističu da će turnir postati tradicionalan, te da će se potruditi da naredne godine bude još više ekipa i učesnika.

infobirac.net