,,Zabavna komunikacija” u Narodnoj biblioteci u Zvorniku

ZVORNIK

,,Zabavna komunikacija” u Narodnoj biblioteci u Zvorniku

U  Narodnoj biblioteci u Zvorniku održana je radionica za decu pod nazivom „Zabavna komunikacija“. Radionica je namjenjena učenicima  petog razreda osnovne škole „Sveti Sava“, rekao je Zeljko Nikolić, predavač ispred Narodne biblioteke.Kroz aktivno učešće učenika, kroz zabavu i video prezentaciju učenici su naučili kako da  razlikuju određene oblike komunikacije, kako da uspješno komuniciraju, te unaprijede vještinu i kulturu komunikacije. Nikolić ističe da su djeca danas usvojila određena znanja, kako da razlikuju uspješnu od neuspješne komunikacije.

Učiteljica Biljana Perić, kaže da je vrlo važno da djeca upoznaju kolika je važnost biblioteke odnosno knjige koja je veoma bitna u životu svakog čovjeka.

3

„Komunikacija predstavlja dobru saradnju sa učiteljicom jer ona nas priprema da budemo snalažljivi u svijetu“, riječi su Helene Pejić, učenice petog razreda. 

1

Učenici su danas upoznati i sa izloženim eksponatima u muzejskoj zbirci. Pored toga, obišli su i prostorije u kojima se nalazi bogati knjižni fond ove kulturne ustanove.

izvor: radioosvit