Servisne 15.9.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

servisne 15.9.2019.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su tri krivična djela u Zvorniku, Srebrenici i Vlasenici, narušavanje javnog reda i mira u Vlasenici. Jedno lice lišeno je slobode u Vlasenici i nije evidentirana nijedna saobraćajna nezgoda.

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Profesionalna vatrogasna jedinica Zvornik nije imala intervencije u toku jučerašnjeg dana.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi redovnog godišnjeg remonta zbog čega će od 9 do 17 časova biti naselja Meterize, Karakaj, Čelopek, Ulice, Ekonomija, Jardan, Grbavci, Glumina, Zlatne Vode, Gornje Snagovo, Gušteri, Kitovnice, Križevići, Baljkovica, Šib, Motovo, Delići, Dugi Dio, Hajdarevići, Lupići, Kučić Kula, Klisa, Sjenokos, Malešić, Androvići, Jusići, Šetići, Đulići, Petkovci i Boškovići.

Sutra će zbog izrade priključka bez električne energije biti trafo stanica Široki put izla prema brdu od 10 do 14 časova i trafo stanica Divič 2 izlaz prema Diviču.

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvođeni radovi na dalekovodu Milići-Nova Kasaba zbog čega će bez električne energije od 8 do 19 časova biti naselja Jovac, Pavkovići, Vrtoče, Vukovići, Bakići i Brda, dio ulice Miloša Obilića i naselje kod benzinske pumpe u Milićima.

Na području RJ Bratunac sutra neće biti planiranih isključenja na dalekovodu Fakovići i Petriča zbog rasjeke rastinja u periodu od 8.30 do 14 časova.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a poseban oprez se savjetuje na putnim pravcima Vlasenica-Luke, Milići-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac, Konjević Polje-Skelani i Bratunac 3-Drinjača.

infobirac.net