Servisne informacije 14.9.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 14.9.2019.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela, u Kozluku i Šekovićima, narušavanje javnog reda i mira u Kozluku i nije evidentirana nijedna saobraćajna nezgoda.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Profesionalna vatrogasna jedinica Zvornik imala je jednu intervenciju u kojoj je uspješno ugašen požar na porodičnoj kući u Drinjači na kojoj je pričinjena manja materijalna šteta.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik sutra će biti izvedeni radovi redovnog godišnjeg remonta zbog čega će od 9 do 17 časova biti naselja Meterize, Karakaj, Čelopek, Ulice, Ekonomija, Jardan, Grbavci, Glumina, Zlatne Vode, Gornje Snagovo, Gušteri, Kitovnice, Križevići, Baljkovica, Šib, Motovo, Delići, Dugi Dio, Hajdarevići, Lupići, Kučić Kula, Klisa, Sjenokos, Malešić, Androvići, Jusići, Šetići, Đulići, Petkovci i Boškovići.

Na području RJ Vlasenica sutra će biti izvođeni radovi na dalekovodu Milići-Nova Kasaba zbog čega će bez električne energije od 8 do 19 časova biti naselja Jovac, Pavkovići, Vrtoče, Vukovići, Bakići i Brda, dio ulice Miloša Obilića i naselje kod benzinske pumpe u Milićima.

Na području RJ Bratunac danas i sutra neće biti planiranih isključenja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a poseban oprez se savjetuje na putnim pravcima Vlasenica-Luke, Milići-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac, Konjević Polje-Skelani i Bratunac 3-Drinjača.

infobirac.net