Servisne informacije 12.9.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 12.9.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela, u Milićima i Zvorniku, te dva narušavanja javnog reda i mira u Milićima.  

U istom periodu, nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Kula“, izlaz prema Cvijetinovićima, u periodu od 10 do 14 časova, trafostanici „Drinjača II – Mijatovići“, izlaz prema Dautovićima, u periodu od 09 do 14 časova, TS „Medicinski centar stari I i II“, u periodu od 09 do 14 časova te na trafostanici „Osmaci III“, izlaz prema brenti, u periodu od 08 do 10 časova.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu, „Sapna“, u periodu od 09 do 14:30 časova, kada će bez električne energije biti Androvići, Gornji Šetići, Vitinica i Jusići te dalekovodu „Pilica“, u periodu od 10 do 11 časova, kada će bez struje biti Branjevo sa piličke strane (TS Branjevo III, IV i V) Gornja i Donja Pilica, Kula Pilica, Čopor Mala i Ivanići.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi na trafostanicama „Vlasenica II“, od 09 do 12 časova, kada će bez struje biti dio grada oko zgrade Osnovnog suda i zgrade opštine i „Vlasenica V“, od 12 do 15 časova, kada će bez struje biti naselje oko benzinske pumpe.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, TOGZ