Servisne informacije 9.9.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 9.9.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela, u Zvorniku i Srebrenici, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je, takođe, jedna djevojčica.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a poseban oprez se savjetuje na putnim pravcima Zeleni Jadar-Bratunac, Milići-Skelani, Bratunac 3-Drinjača i Konjević Polje-Skelani zbog umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, danas će na području RJ Zvornik biti izvedeni radovi na trafostanici „Gornji Šetići“ te će bez električne energije, u periodu od 09 do 14 časova, biti svi potrošači koji se napajaju iz ove trafostanice.

Radovi će se izvoditi i na području RJ Bratunac, odnosno u opštini Srebrenica, na dalekovodu „Svojdrug“, te će u periodu od 08 do 14 časova bez struje biti Petriča, Petkovići i Crvica.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Tri Ade u Zvorniku, infobirac.net