Servisne informacije 3.9.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 3.9.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena je jedna teška krađa na području PS Kozluk te jedna saobraćajna nezgoda u Konjević Polju u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

U Milićima je otkrivena veća grupa migranata. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervencije na gašenju požara, na divljoj deponiji u Karakaju te na silosu fabrike za preradu drveta „God“ u Čelopeku. Zahvaljujući brzoj intervenciji oba požara su brzo stavljena pod kontrolu i ugašena.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara ima na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak, preko prevoja Han Pogled.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica, RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornički vatrogasci tokom intervencije, arhiv