Servisne informacije 2.9.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 2.9.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, u Šekovićima i Tabancima, te dvije saobraćajne nezgode, u Tršiću, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i u Milićima, kada je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih krivičnih djela. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima i na njima jutros nema magle.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu Vlasenica, te će bez električne energije biti trafostanica TS Elastik 1 u periodu od 15:30 do 17:30 časova. 

Radovi će se izvoditi i na ČTS Milići te će kompletno područje ove opštine biti bez struje od 16 do 16:15 časova.

Danas će se izvoditi i radovi na dalekovodu Finali te će od 11:30 do 13:30 bez napajanja ostati trafostanice Pekara i TS Ekomont.

Zbog radova na dalekovodu SŠC Vlasenica u periodu od 13:30 do 15:30 bez napajanja će biti TS Toplik 1, TS Toplik 2, TS Toplik 3, TS Toplik 4, TS Benzinska Stanica 2, TS SŠC, TS Luke 1,TS Vlasenica 4, TS Boksit, TS Dom Kulture, TS Robna kuća, TS Vlasenica 1, TS Adelite, TS Apoteka, TS Bolnica i TS Podbirač.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Sa jučerašnje manifestacije, Tjnunig šou – infobirac.net