Rezultati utakmica proteklog fudbalskog vikenda

FUDBAL

Rezultati utakmica proteklog fudbalskog vikenda

 

Utakmica 4. kola Premijer lige BiH za žene između ekipa Modriče i Drine koja je trebalo da se igra juče, odložena je za 8. septembar zbog utakmica reprezentacije BiH.

U 4. kolu Druge fudbalske lige, grupa Istok, Drina je u subotu savladala ekipu Famosa sa 2:1. U idućem kolu Zvorničani gostuju kod ekipe Jedinstva u Brodcu.

Budućnost je savladala Stakorinu iz Čajniča sa 1:0, golom Ivana Lazarevića. Piličani u petom kolu putuju u Gacko na utakmicu sa ekipom Mladošću. Milići su na svom terenu savladali vodeći Leotar sa 1:0, golom Jolovića iz jedanaesterca. Milići u idućem kolu gostuju kod Veleža u Nevesinju.

 

 

U 4. kolu Regionalne lige, grupa Istok, postignuti su sljedeći rezultati: Čelopek-Guber 1:1, Tabanci-Šekovići 2:1, Vlasenica-Trnovica 1:0, Bratstvo-Podrinje 5:3 i Ledinci-Jedinstvo 0:1.

Počelo je prvenstvo u Područnoj ligi grupa Birač. Rezultati: Lokanj-Borac Osmaci 3:1, Polet-Pecka 2:2, Jardan-Jadar 1:3, Jasenica-Birač 2:3, Budućnost Trans-Branjevo 2:3.

U prvom kolu Omadinske lige grupa Sjever, juniori Drine savladali su u Žinivinicama domaći Slaven sa 2:1, a kadeti su poraženi rezultatom 1:0.

Piniroi Drine u drugom kolu lige grupa Istok, savladali su u Bijeljini ekipu Zenita sa 3:1

D.Gajić

FOTO: Fotografije sa meča iz Tabanaca, infobirac.net