GU Zvornik obezbijedila džeparac za djecu ratnih vojnih invalida koja putuju na ljetovanje

MA Izdvojena ZVORNIK

GU Zvornik obezbijedila džeparac za djecu ratnih vojnih invalida koja putuju na ljetovanje

 

Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović poželio je danas srećan put djeci ratnih vojnih invalida koja će od 3. do 12. septembra, u okviru projekta Fonda dječije zaštite Republike Srpske pod nazivom „Socijalizacija djece Republike Srpske“, ljetovati u Bečićima u Crnoj Gori.

Na prijemu za predstavnike Gradske organizacije ratnih vojnih invalida, djecu i njihove roditelje Ivanović je djeci, u ime gradonačelnika i svoje lično ime, poželio da se lijepo provedu i druže tokom boravka na moru, da steknu lijepo iskustvo i da se vrate sa najljepšim utiscima.

 – Vaša Gradska uprava stoji vam, kao i uvijek, na raspolaganju i ovdje ste uvijek dobrodošli – rekao je Ivanović.

Ove godine na ljetovanje će otputovati 10 djece kojima je zamjenik gradonačelnika uručio novac za džeparac.

 – Imamo odličnu saradnju sa GO RVI i u Gradskoj upravi uvijek se trudimo da probleme ratnih vojnih invalida, kategorije koja je dala nešto najvrednije za Republiku Srpsku, rješavamo. Ovo je samo jedan od skromnih načina da im se odužimo – istakao je Ivanović.

Dragislav Mijanović, predsjednik GO RVI, zahvalio se gradonačelniku i zamjeniku gradonačelnika na kontinuiranoj podršci koju pružaju ratnim vojnim invalidima, kao i na današnjem prijemu i na novčanim sredstvima koja su uručena djeci.

Pored novca koji su dobili od gradonačelnika i Gradske uprave, novac za džeparac dobili su i od GO RVI Zvornik.

(S. Savić)