Servisne informacije 27.8.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 27.8.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je pet saobraćajnih nezgoda, u Jardanu, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, dvije nezgode u Mišićima, kada su dva lica zadobila tjelesne povrede,  Srebrenici, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede i u Dubravicama, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U istom periodu, nije bilo prijavljenih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.  

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije interevencije oko 22 i 20 časova, kada je zbog udara groma izbio požar na spremištu piljevine u preduzeću „God“ u Čelopeku, te u naselju Ulice, gdje je usljed udara groma došlo da zapaljenja energetskog kabla.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim kolovozima.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanicima „B 1“ i „Ulice III i IV“ te će kompletno područje biti bez električne energije u periodu od 08 do 14 časova. 

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Milići na dalekovodu „Vukovići“ te će u periodu od 10 do 15 časova bez struje biti Vrtoče, Vukovići, Batoče i Brda.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Vatrogasci prilikom intervencije, ilustracija, arhiv