Napadnuti gosti kafića kod Knina dok su gledali „Zvezdu“

SVIJET

Napadnuti gosti kafića kod Knina dok su gledali „Zvezdu“

 

Grupa ljudi napadnuta je sinoć dok je pratila utakmicu „Crvene zvezde” u jednom kafiću kod Knina. Petoro je zbog povreda završilo u bolnici. Među povrijeđenima je i jedno dijete. Sličan napad dogodio se i u mestu Đevrske kod Kistanja u kojem, srećom, niko nije povrijeđen. Policija privela nekoliko osumnjičenih.

U kafić u kojem su posjetioci gledali utakmicu između „Jang Bojsa“ i „Crvene Zvezde“ upala je grupa maskiranih napadača i fizički ih napala. Incident se dogodio u opšini Biskupija pokraj Knina, prenosi hrvatski portal Indeks. Hrvatski portali navode da je petnaestak maskiranih napadača nasrnulo na goste kafića, među kojima su bili žene i djeca.

Oglasila se i Policijska uprava šibensko-kninska, koja je u saopštenju precizirala da se incident dogodio oko 22.30 u mestu Uzdolje.

 – Nekoliko, za sada nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i tjelesno su napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom pet osoba je lakše ozlijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik – navodi se u saopštenju.

Poslije toga, oko 22.50 u mestu Đevrske kod Kistanja nekoliko za sada nepoznatih osoba je verbalno, a potom i fizički napalo vlasnika ugostiteljskog objekta i goste. Nanijeta je materijalna šteta, a niko nije povrijeđen.

Policija, kako je saopšteno, preduzima sve mjere kako bi napadači bili otkriveni.

 – Tijekom dosadašnjeg postupanja, nekoliko osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje –  napominje se u saopštenju policije Šibensko-kninske županije.

(Izvor: rts.rs)

FOTO: Printskrin, rts.rs