Članovi Tekvondo kluba „Srpski Soko“ se spremaju za svjetsko prvenstvo u Bugarskoj

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Tekvondo kluba „Srpski Soko“ se spremaju za svjetsko prvenstvo u Bugarskoj

 

Članovi Tekvondo kluba „Srpski Soko“ iz Zvornika pripremaju se za nastup na Svjetskom prvenstvu u tekvondou, koje će od biti održano od 24. do 30. avgusta u Plovdivu, u Bugarskoj.

U Plovdivu se već nalaze članovi reprezentacije koji završnu formu bruse sa reprezentativcima Bugarske. Na pripremama se nalaze juniori Anđela Batić, Jovana Krstić i Dario Kostić te seniori Milica Mijatović, Julijana Eleković, Srđan Draškić i Boris Kusmuk, a pred samo takmičenje pridružiće im se i ostatak ekipe, u svojstvu djelioca pravde sudije Miljan Ćosić i Igor Tadić i vođa tima Duško Kusmuk.

 

 – Ekipa je imala dio priprema u julu sa reprezentacijom Grčke, a ostatak vremena je radila sa svojim trenerskim kadrom i takmičarima koji su im se pridružili iz reprezentacije Srbije, u Zvorniku. Obje reprezentacije, i grčka i bugarska, spadaju u sam vrh svjetskog tekvondoa te se nadamo da će to pomoći podmlađenoj reprezentaciji da se dostojno prezentuju u Plovdivu – rekao nam je Duško Kusmuk, koji se ovom prilikom zahvalio predsjedniku Tekvondo saveza Bugarske Mariu Bogdanovu i njegovim saradnicima na prijateljskom prijemu.

(infobirac.net)