Formiran Aktiv mladih GO Ujedinjene Srpske u Zvorniku – Za predsjednika izabran Milenko Božić

ZVORNIK

Formiran Aktiv mladih GO Ujedinjene Srpske u Zvorniku

Za predsjednika izabran Milenko Božić

 

U Zvorniku je danas formiran Aktiv mladih Ujedinjene Srpske u ovom gradu, a za predsjednika je izabran osamnaestogodišnji Milenko Božić. Pored njega izabrani su i drugi organi podmlatka ove partije.

Milenko Božić, predjsednik Aktiva mladih Ujedinjene Srpske u Zvorniku istakao je da će se zalagati za mlade ljude i studente koji će nakon školovanja moći da pomognu gradu i državi.

 

 

– Kao budući student elektrotehnike, uz znanje engleskog i njemačkog jezika, želim da poručim svim mladim ljudima da ostaju ovdje i da svojim znanjem dočekujemo strane stručnjake i pokažemo im kako se kod nas radi – istakao je Božić.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Zvorniku Siniša Ilić kaže da je ovo važan dan za ovaj odbor.

 – Mladi su važan motor i snaga svake političke organizacije, a time i društa, što smo mi danas pokazali ovim veličanstvenim skupom. Ovo je pokazatelj da je Ujedinjena Srpska spremna da pruži ruku mladim ljudima i da će oni voditi glavnu riječ u ovoj partiji, a ubrzo i u Republici Srpskoj – rekao je Ilić.

Potpredsjednik partije Ujedinjena Srpska Kostadin Vasić istakao je da su ove stranačke aktivnosti pokazatelj da Ujedinjena Srpska podmlađuje svoje kadrove.

 

 – Činjenica je da smo vlast na svim nivoima, da se „naoružavamo“ mladim i perspektivnim ljudima, a najbolji dokaz je ovaj mladić koji je sa svojih 18 dobio priliku da vodi podmladak partije. Vidjeli smo veličanstvenu skupštinu sa preko 100 kandidata i vidjeli smo da su mladi perspektiva ove partije, Zvornika i Republike Srpske – istakao je Vasić.

(infobirac.net)