Servisne informacije 12.8.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 12.8.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Vlasenici te jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu. 

U istom periodu, desila se jedna saobraćajna nezgoda u Čelopeku, sa povrijeđenim licima, te jedan požar na radnoj mašini u Milićima. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a poseban oprez se savjetuje vozačima na putnim pravcima Zeleni Jadar-Bratunac, Konjević Polje-Seklani i Bratunac 3-Drinjača, gdje jutros ima mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 180 metara. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Zalukovik-Han Pijesak“ te će bez elekrtične energije biti kompletno područje opštine Han Pijesak u periodu od 16:30 do 17 časova, a od 06:30 do 17 trafostanice Čađavica i Han Pijesak.

Radovi će biti izvedeni i na dalekovodu „Piskavice“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti svi potrošači sa koji se napajaju sa ovog dalekovoda od rastavaljača R 101.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Sikirić“ te će bez struje u periodu od 10 do 14 časova biti Pobrđe, Zalužje, Voljavica, Bjelovac, Fakovići, Žlijebac kao i na dalekovodu „Žlijebac“ pa će bez električne energije od 10 do 14 časova biti Petriča, Žlijebac, Vatljevići, Vranjkovina, Kutiješi, Boljevići, Jagodnja, Joševa, Bradići.

Na području RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Šekovići -„Kotlićijada“ , infobirac.net