Servisne informacije 10.8.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 10.8.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desilo se pet saobraćajnih nezgoda, dvije u Zvorniku, a po jedna u Osmacima, Srebrenici i Kozluku, u kojima je pričinjena materijalna šteta. Jedno lice u Zvorniku je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U istom periodu, nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice imali su jednu intervenciju na gašenju požara u Poslovnoj zoni „Jadar“.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a oprez se savjetuje na putevima Zeleni Jadar-Bratunac, Konjević Polje-Skelani i Bratunac 3-Drinjača zbog mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 180 metara.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net