„Zvorničko ljeto“ – održan koncert benda „Lejdi Di“

ZVORNIK

„Zvorničko ljeto“ – održan koncert benda „Lejdi Di“

 

Na „Zvorničkom ljetu 2019“, na programu pretposljednjeg dana, bio je večernji koncert benda „Lejdi Di“ iz Banjaluke. Ovaj bend postoji od 2007. godine, broji pet članova i sviraju domaći i strani pop-rok kao i autorske pjesme.

 – Ono što će publika u Zvorniku čuti jesu pjesme Tine Tarner, Blondi, „Psihomodo popa“, „EКV-a“, „Riblje čorbe“, „Van goga“, „Bebi dol“ i druge. Šareno je, ali se može povezati sve u jednu priču. Кarakteriše nas sjajna energija, mnogo đuskanja i nekako sve pršti na sve strane i često uspijevamo da to prenesemo na publiku – rekla je pjevačica Dijana Josipović.

Ona je napomenula da je prezadovoljna tehničkom realizacijom koja je obezbijeđena na koncertu, što je, kako je istakla, njima kao izvođačima najbitnije. Obzirom da je dio života provela u Zvorniku, gdje joj i danas žive roditelji, Josipović je rekla da joj mnogo znači što nastupa na „Zvorničkom ljetu“, te da su joj emocije posebne, na ivici euforije i melanholije.

 – Dobro je što se na manifestaciji izvođači žanrovski razlikuju, pa se razlikuje i publika i apsolutno može da se zadovolji svačiji ukus – istakla je Josipović.

I sve što je Josipović rekla, predstavljajući bend, pokazali su i na bini na gradskoj plaži u Zvorniku, gdje je publika imala priliku da uživa u njihovom nastupu, zajedno sa bendom pjevaju i igraju.

(S. Savić)