Servisne informacije 7.8.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 7.8.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Ceru, teška krađa, četiri narušavanja javnog reda i mira, u Milićima, Bratuncu, Srebrenici i Kozluku, te jedna saobraćajna nezgoda u Bratuncu, kada je nakon slijetanja vozila sa puta pričinjena materijalna šteta. 

U istom periodu, jedno lice iz Bratunca je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice imali su intervenciju na gašenju požara na pomoćnom objektu u Šetićima.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dva dječaka i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području  RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Han Pijesak, odnosno na dalekovodu „Zalukovik-Han Pijesak“, te će bez električne energije, u periodu od 09 do 09:30 i od 14:30 do 15 časova, biti kompletno područje opštine Han Pijesak, a od 09 do 15 časova bez struje će biti Ljeskovac, Han Kram, Pjenovac, Čađavica i Han Pogled.

Na području RJ Zvornik biće izvedeni radovi na trafostanici „Begluk polje“ te će od 16 do 17 časova bez struje biti Meterize, Karakaj, Čelopek, Ulice, Ekonomija, Jardan, Grbavci, Glumina, Zlatne Vode, Gornje Snagovo, Gušteri, Kitovnice, Križevići, Baljkovica, Šib, Motovo, Delići, Dugi Dio, Hajdarevići, Lupići, Kučić Kula, Klisa, Sjenokos, Malešić, Androvići, Jusići, Šetići, Đulići, Petkovci i Boškovići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Fejsbuk stranica „Vatrogasci Zvornik“, ilustracija